flensjes met vanilleroomijs en chocolade-espressos

Ingrediënten

  • 4 flensjes (kant en klaar of zelfgemaakt)
  • 1 liter vanilleroomijs
  • cacaopoeder
  • VOOR DE CHOCOLADE-ESPRESSOSAUS:
  • 100 g pure chocolade
  • 1/2 dl espressokoffie of sterke koffie
  • 1/2 dl kookroom
  • 2 el suiker

Bereidingswijze

Begin met de saus. Smelt de in stukjes gehakte chocolade in de koffie en de room. Voeg de suiker toe en laat iets inkoken.Verwarm de flensjes even in de magnetron of in een hete koekepan. Zeef de cacaopoeder over de 4 borden. Leg op ieder bord een flensje, verdeel er de bolletjes roomijs over en vouw de flensjes dubbel. Giet vlak voor het serveren de warme saus erover

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha