Flensjes met vanilleroomijs

Ingrediënten

  • 4 flensjes (kant en klaar gekocht of zelf gebakken)
  • 1 liter vanilleroomijs
  • cacaopoeder
  • voor de chocolade-espressosaus:
  • 100 gram pure chocolade
  • 1/2 deciliter espressokoffie of sterke koffie
  • 1/2 deciliter kookroom
  • 2 eetlepels suiker

Bereidingswijze

Begin met de chocolade-espressosaus. Smelt de in stukjes gehakte chocolade in de koffie en de room. Voeg de suiker toe en laat dit iets inkoken.Verwarm de flensjes even in de magnetron of in een hete koekenpan. Zeef vervolgens de cacaopoeder over 4 borden. Leg nu op ieder bord een flensje, verdeel er bolletjes vanilleroomijs over en vouw de flensjes dubbel. Giet vlak voor het serveren de warme saus erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 475x

Jouw laatst bekeken recepten