FRANSE AMANDELCAKE

Ingrediënten

  • 110 g boter
  • op kamertemperatuur150 g suiker3 grote eieren90 g gemalen amandelen40 g zelfrijzend bakmeel1 el melk of kirsch(is wel heel lekker) 1 el amandelschaafsel

Bereidingswijze

verwarm de oven op 180 gradenklop met mixer de boter,suiker en eieren in een grote kom door elkaarvoeg de amandelen,meel en melk of kirsch toe en klop het tot een luchtig beslagschep het mengsel in de vorm en strijk de bovenkant gladstrooi het amandelschaafsel eroverbak de cake 30-35 in de oven tot deze ligt terugveert als je er voorzichtig op duwthaal een spatelmes langs de rand van de cake zodat deze loskomtkeer de cake op een rek en laat hem afkoelen

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 489x

Jouw laatst bekeken recepten