Frutta con crema di mascarpone

Ingrediënten


Bereidingswijze

De sinaasappel en de citroen onder warm water wassen en afdrogen. De sinaasappelschil dun schillen en in smalle repen snijden, de citroenschil fijnraspen. De sinaasappel en de citroen uitpersen. De mascarpone, slagroom, poedersuiker, sinaasappel- en citroensap in een schaal doen. Met de mixer kloppen tot het glad is en zo dik dat het langzaam van de lepel loopt. De vruchten schoonmaken. De perziken en abrikozen halveren en en de pit verwijderen. De vruchten in stukjes snijden en met de bramen en frambozen op een bord leggen. De mascarponecreme erover of ernaast laten lopen en garneren met de sinaasappel- en citroenschillen en de cantuccini.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 581x

Jouw laatst bekeken recepten