Gateau au chocolat

Ingrediënten


Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 175 C. Chocolade, boter en suiker au-bain-marie smelten en tot glad mengsel roeren. Af laten koelen. Eidooiers door chocolademengsel roeren. Bloem erdoor scheppen. Eiwitten in grote kom stijfkloppen. Eiwitten voorzichtig door chocolademengsel scheppen. Deeg in beboterde vorm scheppen en 35-40 min. in midden van oven bakken tot cake stevig en veerkrachtig is. Cake in vorm laten afkoelen. Voor glazuur: Chocolade au-bain-marie smelten en met een kwastje over bovenkant en zijkanten van cake strijken. Garneer cake met geschaafde chocolade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 476x

Jouw laatst bekeken recepten