Gebakken banaan met anijskwark

Ingrediënten


Bereidingswijze

(kan een uur van tevoren) In droge koekepan amandelschaafsel lichtbruin roosteren. Ei splitsen. In kom eiwit stijfkloppen (dooier wordt niet gebruikt). Al kloppende gestampte muisjes toevoegen. Kwark luchtig door eiwit scheppen. Tot gebruikt afgedekt in koelkast zetten.Bananen pellen en in lengte halveren. In koekepan met anti-aanbaklaag boter smelten. Suiker en kaneel erdoor roeren. Bananen in 4 min. bruin bakken. Halverwege keren. Op 2 bordjes banaanhelften leggen. 1 eetl. kwarkmengsel ernaast scheppen. Amandelschaafsel erover strooien. Rest van kwarkmengsel in schaaltje scheppen. Apart erbij geven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 654x

Jouw laatst bekeken recepten