GEBAKKEN BANAAN MET GEMBER NOTENSAUS

Ingrediënten

  • 40 g gepelde pecan-of hazelnoten 1 dl gembersiroop 4 el slagroom 2 bananen(niet te rijp) 25 g boter (eventueel) vanilleijs.

Bereidingswijze

Geen.Breng de siroop met de slagroom en de noten op een matig hoog vuur aan de kook en laat het mengsel zachtjes ca. 5 min. pruttelen tot het is ingedikt.Roer af en toe. Pel de bananen,halveer ze in de lengte en snijd de helften in stukjes van ca. 4 cm. Verhit de boter in de koekenpan en bak de stukjes banaan in ca 3 min. rondom bruin. Verwarm intussen de gember-notensaus. Verdeel de stukjes banaan over schaaltjes en schep de saus erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 808x

Jouw laatst bekeken recepten