GEBAKKEN BANAAN MET GEMBER-NOTENSAUS

Ingrediënten


Bereidingswijze

Hak de noten grof.Breng de siroop met de slagroom en de noten op een matig vuur aan de kook en laat het mengsel zachtjes ca. 5 minuten pruttelen tot het is ingedikt; roer af en toe. Pel de bananen,halveer ze in de lengte en snijd de helften in stukjes van ca. 4 cm. Verhit de boter in de koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de stukjes banaan in ca. 3 minuten rondom bruin. Verwarm intussen de gember-notensaus. Verdeel de stukjes banaan over de schaaltjes en schep de saus erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 730x

Jouw laatst bekeken recepten