GEBAKKEN PERZIKEN MET COGNAC EN AHORNSIROOP

Ingrediënten


Bereidingswijze

1 eetlepel citroensap, ahornsiroop en cognac mengen. vanillestokje opensnijden, leegschrapen en de vanillezaadjes door het mengsel roeren. de perziken schillen en in een leuke ovenschaal leggen (moet iets te ruim zijn om de perziken te kunnen bedruipen tijdens het bakken) siroop erover schenken en afdekken.1 uur laten marineren, af en toe omdraaien.het vanillestokje ertussen leggen, evenals de laurierblaadjes, afdekken met alu. en 15 min bakken in oven (180 C). alu verwijderen , siroop nogmaals over de perziken scheppen en nog een paar minuutjes onder de gril. TIP: ook lekker met peer, deze dan wel halveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 524x