Gebakken rozijnenbrood met lauwwarme compote

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Verhit de suiker met 2 el boter in een braadpan en bak hierin de sinaasappel, mandarijn en peer ? 3 min. op zacht vuur. Neem de pan van het vuur, roer de limoenschil en -sap door de compote en laat hem afkoelen. 2. Steek of snij zo groot mogelijke rondjes uit het rozijnenbrood. Meng het ei, melk, suiker en kaneel door elkaar en week de broodrondjes hierin 1-2 min. 3. Verhit 2 el boter en bak de broodrondjes hierin in 3-4 min. lichtbruin. Beleg de warme broodrondjes met de lauwewarme compote en garneer met de gember. 4. Bestrooi dik met poedersuiker

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1149x