Gebakken rozijnenbrood met lauwwarme compote
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Verhit de suiker met 2 el boter in een braadpan en bak hierin de sinaasappel, mandarijn en peer ? 3 min. op zacht vuur. Neem de pan van het vuur, roer de limoenschil en -sap door de compote en laat hem afkoelen.
2. Steek of snij zo groot mogelijke rondjes uit het rozijnenbrood.
Meng het ei, melk, suiker en kaneel door elkaar en week de broodrondjes hierin 1-2 min.
3. Verhit 2 el boter en bak de broodrondjes hierin in 3-4 min. lichtbruin. Beleg de warme broodrondjes met de lauwewarme compote en garneer met de gember.
4. Bestrooi dik met poedersuiker
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 1184x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Bouillon met Chinese paddestoelen en doperwten
- "ZOTHEID" UIT NEW YORK
- Risotto met paddestoelen II
- Macarons
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Ben & Jerry's New York Super Fudge Chunk Ice Cream
- Kip gevuld met krab en bospaddestoelen, witte koo
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Risotto met paddestoelen I
- Herfstrisotto met gemengde paddestoelen, doperwtjes en gebakken bacon