Gegratineerde appel met rozijnen en geitenkaas(3)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Breng in een pan ruim water aan de kook. Schil de appels en halveer ze. Verwijder de klokhuizen. Leg de appelhelften in het kokende water en pocheer ze in ca. 6 minuten beetgaar. Neem zemeteen schuimspaan uit de pan en laat ze goed uitlekken. Vermeng de rozijnen met de gemberjam en tijm. Vul de appelhelften met dit mengsel en zet ze naast elkaar in een lage ovenschaal. Verkruimel de geitenkaas/verse roomkaas en verdeel de kaas over de appels. Schuif de schaal ca. 10 cm onder een voorverwarmde grill en laat de gevulde appels in ca. 3-5 minuten gratineren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 586x