Gegrilde verse ananas met creme fraiche en munt.

Ingrediënten

  • -klein potje creme fraiche.-1 vanillestokje
  • zaadjes eruit geschraapt.-1 ananas.-poedersuiker.-1 handvol verse muntblaadjes.

Bereidingswijze

-Hal de zaadjes uit het vanille stokje . -Voeg bij de creme fraiche en zet het geheel even in de koelkast.-Snij de bovenkant en de onderkant van de ananas. -Zet hem op een snijplank en snijd de schil er in brede repen van boven naar ander af. -Zorg ervoor dat je er de houterige oogjes uithaalt. -Snij de ananas in dunne plakken en bestrooi met wat peodersuiker. -Zorg ervoor dat het barbequerooster goezd schoon is en leg de stukken anans erop. -Rooster ze aan elke kant 1/2 minuutje. -Haal ze met een tang van het rooster en leg ze op een schaal.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha