Gemakkelijke IJsvariaties

Ingrediënten


Bereidingswijze

Gemberijs Schep 3 eetl. fijngehakte gember door 1 l. roomijs of vanille-ijs. Meng eventueel 3 eetl. chocoladesaus erdoor. Kaneelijs, speculaasijs of nootmuskaatijsMeng 1 eetl. kaneel door 1/2 dl suikerstroop (2 eetl. heet water en 2 eetl. suiker) en meng dit door 1 l. vanille-ijs of roomijs. Vervang de kaneel door 1 eetl. speculaaskruiden of 1 theel. nootmuskaat en een 1/2 theel. kaneel. Voeg eventueel 2 eetl. in rum geweekte rozijnen toe. Notenijs met chocolade Schep 75 g geroosterde gehakte amandelen, hazelnoten of pistachenoten door 1 l. roomijs of vanille-ijs. Meng er 2 eetl. geraspte pure chocolade door.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha