Gepocheerde perziken met rode bessen

Ingrediënten

  • 4 mooie grote perziken (ontveld); 2 dl witte wijn; 2 dl water; 100 g poedersuiker; 150 g rode bessen; sap van 1 citroen; 4 takjes verse munt

Bereidingswijze

Breng het water samen met de wijn aan de kook, voeg er het citroensap en de suiker aan toe en pocheer hierin de perziken gedurende 10' Laat ze afkoelen en verdeel over 4 coupes Spoel de rode bessen, verwijder de steeltjes en kook 1/2 vande rode besen kort in het perzikenvocht, bewerk met de staafmixer en duw door een puntzeef, verdeel de saus over de perziken en plaats in de koelkast

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 486x

Jouw laatst bekeken recepten