GEPOFTE APPEL

Ingrediënten

  • 2 stevige handappels - 25 g margarine - kaneelsuiker Vanillesaus: - 150 ml melk - 10 g suiker - 6 g custard(Koopmans)

Bereidingswijze

1. Was de appels. 2. Verwijder met een appelboor het klokhuis. 3. Besmeer een vuurvaste ovenschaal met margarine. 4. Zet de appelen hierin. 5. Vul het boorgat in de appel met kaneelsuiker(laat kaneelsuiker iets uitsteken uit gat, want het krimpt). 6. Maak de appels in hete oven van 220*C in 10-15 min. gaar. Kontroleer via het boorgat met de punt van een groentenmesje het gaartepunt(nog enig weerstand, maar wel iets moesig). 7. Giet een warme vanillesaus over de gare appels

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 478x

Jouw laatst bekeken recepten