gortepap
Ingrediënten
Bereidingswijze
de gort korrels wassen, eventueel een nacht laten weken.- breng het water met de gort korrels en de honing aan de kook.
- Laat het ongeveer een uur zachtjes doorkoken. Roer het af en toe even door. Als het te droog kook extra water toevoegen.
- Vlak voor het eind de karnemelk toevoegen. Deze even op hoog vuur onder voortdurend roeren in laten koken tot de gewenste dikte.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
5 1Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 1958x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Ovenschotel met broccoli en gehakt
- Courgette / aubergine ovenschotel
- Lauw-warme Tortelini salade
- Macarons
- GEHAKT ovenschotel met BRIE en BROCCOLI
- truujesoep
- 11 Steden Koek
- Warme Ketel (drank uit Terschelling)
- Bonbon van duif gevuld met risotto en ganzenlever
- Chinese aardappelschotel met broccoli en paddesto