Homemade Appeltaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Haal het bladerdeeg uit de vriezer en leg ze met de velletjes papier er nog onder te ontdooien. Vet een stenen quichevorm in of een vlaaivorm en bestuif die licht met bloem.Beleg de vorm met de plakjes bladerdeeg, ook de opstaande rand. Snijd die rand netjes af aan de bovenkant. Schil de appels, snijd ze in partjes en meng de partjes met de afgespoelde rozijnen. Doe er naar smaak wat basterdsuiker en kaneel door. Meng in een andere kom de slagroom (gewoon roeren, dus niet stijf kloppen) met het custardpoeder, vanillesuiker en de eieren. Leg de appelpartjes netjes in de vlaaibodem, giet er vervolgens het custard slagroommengsel over en bak de taart ongeveer 45 minuten in de oven. Let wel even op het laatst dat de bovenkant niet te donker wordt, dek het dan de laatste minuten af met een stuk alu-folie. Laat de taart afkoelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 368x

Jouw laatst bekeken recepten