Honingperen met drie soorten kaas en port

Ingrediënten

  • 8 halve walnoot.html" itemprop="name">walnoten (Qualino
  • doosje van 50 g)
  • 1 el honing
  • 1 tl citroensap (knijpflesje)
  • 2 rijpe handperen (bijvoorbeeld Conference)
  • geschild en elk in vier parten
  • 125 g gorgonzola
  • in vier stukjes
  • 1 rol soigon geitenkaas van 250 g
  • in vieren
  • 1 punt roombrie Chateau de France
  • in vier puntjes
  • 3 dl rode port (Mendiz l.b.v.)
  • (creamcrackers)

Bereidingswijze

Rooster de walnoten in een droge koekenpan knapperig. Verwarm de honing met het citroensap in een steelpannetje en wentel de peren erdoor. Verdeel de peer over 4 bordjes. Schik de kaas en de walnoten eromheen. Serveer met glaasjes rode port en eventueel creamcrackers.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha