In Champagne gepocheerde Perziken

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak een paar ondiepe inkepingen rondom in de perziken. Breng in een pan water aan de kook. Leg de perziken in een inzetmandje. Dompel ze tien seconden in het water. Leg ze drie minuten inkoud water. Verwijder de velletjes, halveer de perziken en verwijder de pit. Breng de Champagne met het vanillestoJge aan de kook en los de suiker hierin op. Draai de warmtebron laag en laat de perziken vijf minuten pocheren. Laat ze in het Champagnevocht afkoelen.Doe de frambozen in een pannetje en kook ze twee minuten met een 1.5 deciliter Champagnevocht. Pureer de frambozen en druk het geheel door een zeef. Laat de perziken uitlekken

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 449x

Jouw laatst bekeken recepten