Jamaica-cake

Ingrediënten


Bereidingswijze

Week de rozijnen in de rum en roer dit af en toe om. Zeef de bloem en de bakpoeder in een kom. Voeg het zout en de nootmuskaat toe. Prak de bananen en bestrooi ze met de vanille en piment. Laat de Bakken & Braden een beetje zacht worden (bijv. in de magnetron) en klop het vervolgens schuimig met de suiker. Doe dit mengsel, evenals de bananen en de Soja Cuisine bij de bloem. Klop dit tot een glad beslag en voeg op het laatst de rozijnen toe en de (in stukjes gehakte) noten. Doe het geheel in een ingevette cakevorm (gebruik daarvoor bijv. Bakken & Braden) en zet deze in een voorverwarmde oven, ca. 180 ?C. Baktijd ca. 1 uur. Laat de cake vervolgens helemaal afkoelen. Doe er dan een glazuurlaagje over van de poedersuiker, aangemaakt met wat water en strooi de gemalen nootjes erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha