kaasbiscuittaartje met rozijnen in rode portsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Zeef de bloem met de maizena en het zout in een ruime kom. Voeg vervolgens de eieren hier aan toe en roer het geheel goed glad. Meng dan de geraspte kaas door de massa. Voeg op het laatst de stijfgeklopte eiwitten er aan toe en schep dit mengsel in de beboterde en met bloem bestoven vormpjes. Bak de biscuits nu in 5 tot 10 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven op 200?C.Breng in de tussentijd de port aan de kook en voeg de rozijnen erbij. Het geheel binden met maizena dat is aangelengd met een scheutje water. Even laten doorkoken en warm houden. De biscuits uit de vormen op voorverwarmde bordjes plaatsen en de rozijnen en de saus rondom scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 748x