Kokoskoekjes (Sierra Leone)

Ingrediënten


Bereidingswijze

?Voor dit recept zou u eigenlijk versgemalen kokosnoot moeten gebruiken, maar het lukt ook wel met kant-en-klaar geraspt kokos (santen).? Ruth van Mossel, Freetown, Sierra Leone. Verwarm de oven voor op 180 ?C.Meng het kokos met de bloem en de suiker. Voeg voldoende water aan het kokosmengsel toe tot er een soepel deeg ontstaat. Vorm het deeg tot balletjes, schik ze op een ingevette bakplaat en druk ze plat met een theelepel om er kleine koekjes met een dikte van 2 cm van te maken. Bak de koekjes 15 tot 20 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn, laat ze afkoelen op een rooster en bestrooi ze met wat nootmuskaat.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

halllo ik vind het recept supper lekker complumeten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha