Kolak pisang (gestoofde bananen)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de pisang tandoek of de bananen in stukken, overdwars in schuine plakjes, niet te dik, maar ook niet te dun. Zet de goela djawa op met 2 dl water, laat ze oplossen onder voortdurend roeren en sla ze door een zeef. Stoof het goela djawasausje met de banaan, het zout en de pandan op een lage warmtebron. De bananen moeten ca 1 vingerkootje onder de saus liggen. Smelt, zodra het kookt, de santen erin onder voortdurend roeren. Laat alles nog 3-4 minuten doorkoken met het deksel schuin op de pan. Laat, als u pisang tandoek hebt gebruikt, alles nog 2 minuten langer stoven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 630x

Jouw laatst bekeken recepten