Kwark-roggebrood toetje

Ingrediënten

  • 300 g rood fruit (eventueel diepgevroren) *
  • 1 zakje vanillesuiker *
  • 3 sneetjes donker roggebrood *
  • 2 el bruine basterdsuiker *
  • 450 g (bakje) vanillekwark

Bereidingswijze

Maak het fruit schoon, was onder de kraan en laat goed uitlekken. Bij gebruik diepvriesfruit: laat het fruit ca 1 uur ontdooien.Schep het fruit in 4 hoge coupes (of in een glazen schaal). Verkruimel de sneetjes roggebrood en meng de kruimels met de basterdsuiker. Schep het roggebroodmengsel op het fruit en strijk de vanillekwark erover uit. Laat het toetje in de koelkast minstens een uur door en door koud worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha