LIMOEN-ROOMKAAS MET NOTENBODEM

Ingrediënten


Bereidingswijze

Vet de springvorm dun in met olie. Rooster de hazelnoten en de amandelen in een droge koekenpan tot ze bruin zijn. Verkruimel de cantuccini in een keukenmachine met de noten. Roer er de gesmolten boter en de vanillesuiker door. Bedek de bodem van de springvorm met het mengsel. Zet de bodem even in de koelkast om op te stijven. Week de gelatine in koud water. Rasp de schillen van 2 limoenen en pers alle limoenen uit.Breng het sap aan de kook en los de suiker erin op. Doe de limoenschil erbij en laat 2 min. op laag vuur koken. Knijp de blaadjes gelatine en los ze op in het limoensap. Klop dit mengsel en de yoghurt door de roomkaas. Doe het mengsel over in de springvorm en strijk de bovenkant glad. Laat de taart in de koelkast minstens 3 min. opstijven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 462x

Jouw laatst bekeken recepten