MAROKKAANS RIJSTGERECHT

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de rijst in de melk en met de in stukjes gesneden dadels gaar (kijk op de verpakking naar de aanwijzingen). Hak in die tijd de amandelen fijn. Was de rozijnen en laat ze uitlekken. Hak of rasp de chocolade. Snijd de gember in stukjes. Schep de amandelen, de rozijnen, de chocolade, de gember en de geraspte sinaasappelschil door elkaar. Schep dit mengsel door de rijst en voeg de boter en de kaneel toe. Serveer dit rijstgerecht warm. Oorspronkelijk werd dit gerecht met gierst in plaats van rijst gemaakt. 4 personen

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 708x

Jouw laatst bekeken recepten