Mokka-mandarijndessert

Ingrediënten


Bereidingswijze

Breng de melk met het vanillestokje aan de kook. Klop de eierdooiers met de maizena schuimig, voeg een scheutje melk toe en schenk alles terug in de pan. Blijf roeren tot de massa dikker wordt. Los de in water opgeloste en goed uitgeknepen gelatine erin op en laat de vla in 2 kommen afkoelen. Vermeng de ene vla met de cacao en de andere met mandarijntjes. Klop de eiwitten stijf, spatel de helft door de chocoladevla en de andere helft door de mandarijntjesvla. Klop de slagroom stijf en voeg die toe aan de mandarijntjesvla. Bewaar een beetje slagroom voor garnering. Schep de 2 soorten vla om en om in dessertschaaltjes. Garneer met slagroom en mikkaboontjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 315x

Jouw laatst bekeken recepten