Monchou Paas taart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verkruimel de biscuits. Smelt de boter en roer de biscuits en het cacaopoeder erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van de vorm en druk het glad. Zet de vorm ca. 30 minuten in de koelkast tot de taartbodem hard is. Klop de slagroom in een kom. Klop in een andere kom de Mon Chou en voeg de advocaat en de basterdsuiker toe. Mix alles tot een soepele massa. Week de gelatine enkele minuten in koud water. Knijp het uit en los het op in 3 eetlepels heet water. Roer de gelatine door het Mon Chou-mengsel en spatel de slagroom erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem en laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven. Verwijder de rand van de springvorm. Garneer de taart met toefjes slagroom en paaseitjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha