Mousse van Belgische chocolade

Ingrediënten


Bereidingswijze

Smelt de chocolade in een kom boven een pan heet water. Roer tot een egale massa, laat de chocolade afkoelen tot lauwwarm. Klop met een handmixer de room met de suiker tot zachte pieken, klop dan de monchou erdoor. Spatel ? van het roommengsel door de chocolade, daarna de rest en de likeur. Schep de mousse in een grote schaal of verdeel hem over coupes of bakjes. Koel de mousse in de koelkast (ten minste 2 uur, bewaar hem nooit langer dan 1 etmaal.) Garneer met chocoladestaafjes of ?rolletjes en in het seizoen met wat verse frambozen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 922x

Jouw laatst bekeken recepten