Nectarinepakketjes

Ingrediënten

  • 4 nectarines
  • 4 cantuccini (amandelkoekjes zak a 175 g)
  • 4 eetlepels rozijnen
  • 2 kaneelstokjes
  • 4 eetlepels zoete witte wijn
  • 4 bollen vanilleijs (of slagroomijs).

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200?C. Nectarines wassen en langs steelaanzet halveren. Pit verwijderen. Boven kom koekjes verkruimelen. Rozijnen erdoor scheppen. Kaneelstokjes doormidden breken. 4 Vellen bakpapier (van 30 cm) uitspreiden en op elk vel 2 nectarinehelften (met bolle kant naar beneden) tegen elkaar aan leggen. Holtes opvullen met rozijnenmengsel en wijn over nectarines schenken. Kaneelstokje erop leggen. Bakpapier omhoogvouwen en aan bovenkant dichtdraaien. Pakketjes op bakplaat zetten en nectarines in oven 25 min. verwarmen. Pakketjes op borden zetten en (aan tafel) openvouwen. Eventueel rand van papier scheuren. Bol ijs naast nectarine scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 391x

Jouw laatst bekeken recepten