Oosterse cake

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180?C. Beboter de cake/tulbandvorm en bestuif hem met wat bloem. Beslag: klop de boter met de kristalsuiker en de vanillesuiker schuimig in een mengkom. Voeg al roerend de eieren een voor een toe en vervolgens het rumaroma, het zout en de specerijen. Zeef de bloem en het bakpoeder boven een aparte kom en schep dit lepelsgewijs afwisselend met wat melk door de eiermassa. Gebruik niet te veel melk; het beslag moet als een dik lint van de lepel lopen. Schep op het laatst de rozijnen, de noten en de chocolade door het beslag.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 626x

Jouw laatst bekeken recepten