Parfait Marina

Ingrediënten


Bereidingswijze

Parfait: - Klop de eieren met de suiker " au bain marie" (in heet water bad) tot een stijve massa. Klop daarna de eimassa koud. Voeg het sap van de citroen, Sinasappel, likeur en rum toe. Spatel de opgeslagen room er luchtig doorheen. Voeg de fijngemalen hazelnoten nogatine er aan toe. Doe de massa in een vorm en laat het in de diepvries opstijven. Hazelnoten nogatine: - Suiker smelten en licht laten carameliseren, voeg daarna de hazelnoten toe laat het geheel af koelen en in de keukenmachine zeer fijn malen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 447x

Jouw laatst bekeken recepten