Peren-Notentaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

verwarm de oven voor op 180 graden (heteluchtoven 160 graden). vet de springvorm in.hak de chocolade en de hazelnoten fijn. klop de boter, basterdsuiker en een snufje zout tot een romige massa. voeg de eieren een voor een toe en klop tot ze volledig zijn opgenomen. schep de melk, chocolade en de hazelnoten door het beslag. zeef het bakmeel en spatel het door het beslag. schep het beslag in de springvorm en strijk het glad. schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen. snijd de stukken peer in de lengte in parten. druk de parten peer als een waaier in het beslag. laat de peren-notentaart midden in de oven in ca 45 minuten gaar worden. laat de taart op een rooster afkoelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha