Perziken met espresso-mascarpone

Ingrediënten

  • 3/4 dl hete sterke espressokoffie
  • ? 75 g suiker
  • ? 1 blik perziken op sap (415 g)
  • ? 1 pakje cantuccinikoekjes (100 g)
  • ? 250 g mascarpone

Bereidingswijze

In kom espresso en suiker doen en suiker al roerend oplossen. Laten afkoelen. In zeef perziken laten uitlekken. Perziken in stukjes snijden en over vier schaaltjes verdelen. Cantuccini in stukjes breken en door perziken scheppen. Over elk schaaltje 1 eetlepel espressosiroop sprenkelen. Mascarpone loskloppen met rest van espressosiroop en over perziken scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 575x

Jouw laatst bekeken recepten