Pruimencreme met Cantuccini

Ingrediënten


Bereidingswijze

-1 Breng op een laag vuur pruimen met port en kaneelstokje aan de kook. Laat de pruimen afgedekt ca. 15 a 20 minuten zachtjes koken. 2 Sla intussen de slagroom stijf met vanille- en basterdsuiker en zet tot gebruik afgedekt in koelkast. 3 Laat de pruimen in het vocht afkoelen en verwijder dan het kaneelstokje. 4 Pureer de pruimen met vocht in de keukenmachine. Zeef vervolgens de pruimenpuree. 5 Schep de geslagen slagroom door pruimenpuree en zet de mousse afgedekt ca. 1 uur in koelkast. 6 Vul de garneerspuit met pruimencreme en spuit in elk glas een grote rozet.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 572x

Jouw laatst bekeken recepten