"Mascarpone Coupes":

Ingrediënten


Bereidingswijze

Klop de eidooiers met de suiker tot een schuimige massa, voeg de mascarpone toe, roer het geheel voorzichtig met een houten lepel door en voeg hier aan 2 eetlepels Amaretto toe. Klop iets meer dan 1 eiwit stijf en schep dit voorzichtig door het mascarpone mengsel. Bedek de bodem van de dessertcoupes met lange vingers en besprenkel deze met wat Amaretto. Spatel hierop het mascarpone mengsel. Strooi er wat cacao over en zet de coupes in de koelkast. De hoeveelheden die hier gebruikt zijn genoeg voor het vullen van 3 van dessert-coupes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 872x

Jouw laatst bekeken recepten