"PIESANG KARAMEL POEDING"

Ingrediënten

  • Voor Vulling: - 1 pak Marie beschuiten - abrikozenjam - bananen in plakken Voor Karamelsaus: 125g suiker - 1/2 t zout - 2 t custardpoeder - 1/2 e boter - 375ml melk 1 t vanieljegeursel

Bereidingswijze

-smelt suiker in zware pan tot stroperig -meng overige ingredienten en roer goed door suiker-karamel -laat deze mengsel afkoellen zamenstelling van nagerecht: plaats beschuiten in schaal en doe laag voor laag de bananen,abrikozenjam en karamelsaus met beschuiten om en om -laat een dagje staan in koelkast

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 673x

Jouw laatst bekeken recepten