Rode-bessengelei met vruchten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kan halve dag van tevoren: In pan bessensap met suiker, vanillesuiker en kaneelstokje aan de kook brengen. Met deksel op pan 10 min. zachtjes laten trekken. In kopje aardappelmeel met 2 eetl. water tot glad papje roeren. Kaneelstokje verwijderen. Al roerende aardappelmeelpapje aan bessensap toevoegen. Blijven roeren tot gebonden gelei. Laten afkoelen. Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen. In stukjes snijden. Kiwi's dun schillen en in plakjes snijden. Plakjes in vieren snijden. Perzik ontvellen, halveren en pit verwijderen. In stukjes snijden. Aan bessensapgelei vruchten toevoegen.Gelei met vruchten in 4 schaaltjes scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha