Roze syllabub

Ingrediënten

  • 4 eetlepels witte wijn -
  • 2 eetlepels sinaasappellikeur -
  • 4 eetlepels koelvers appel-peer-framboossap -
  • 4 eetlepels witte basterdsuiker -
  • 125 ml slagroom

Bereidingswijze

In kom wijn mengen met likeur, sap en suiker. Goed roeren, tot suiker is opgelost. Slagroom met mixer stijfkloppen en door wijnmengsel scheppen. Nog ca. 30 sec. kloppen met mixer. Syllabub tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Syllabub indien nodig nog even opkloppen en over acht kopjes verdelen. Rietjes halveren en in syllabub zetten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 292x

Jouw laatst bekeken recepten