Sinaasappel-korianderflensje gevuld met roomijs

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel
  • 4 pannenkoeken (1 zakje Honig Portie Pannenkoek)
  • 1 eetlepels heel fijngehakte verse koriander of basilicum
  • 3 1/2 dl melk
  • 25 g boter
  • 4 eetlepels gemberjam (of abrikozenjam)
  • 4 bollen roomijs

Bereidingswijze

1. Rasp de oranje schil van de sinaasappel boven een kom. Schep de pannenkoekmix en de koriander of basilicum erdoor en bereid met de melk een dun beslag volgens de gebruiksaanwijzing 2. Verhit een klontje boter in een grote koekenpan en laat een kwart van het beslag over de panbodem uitvloeien. Bak het beslag tot de bovenkant bijna droog is 3. Keer het flensje en bak ook de onderkant goudbruin. Bak zo nog drie flensjes 4. Pers de sinaasappel uit en roer de gemberjam door het sap. Bestrijk de flensjes met dit mengsel en vouw ze in vieren 5. Leg op vier borden elk een flensje

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 795x