Sinaasappelmandjes .

Ingrediënten


Bereidingswijze

De sinaasappelen goed wassen, drogen en er mandjes van maken. Het vruchtvlees er met een lepeltje uitscheppen en kleinsnijden. De appel schillen, het klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. De hazelnoten, pistachenootjes, gekonfijte kersen met sinaasappel en appel vermengen, met vanillesuiker bestrooien en met de rum besprenkelen. Het mengsel vervolgens door de vanillecreme scheppen.De suiker met vanillesuiker en maizena in een kom doen. De eierdooier en ca. 3 eetlepels melk toevoegen en met een kleine garde aan de kook brengen. Een beetje hete melk door het eierdooiermengsel al roerend aan de rest van de hete melk toevoegen. De pan van het vuur nemen zodra de vloeistof is gebonden. De creme in een bovenop de creme leggen om velvorming te voorkomen en de creme zo laten afkoelen.De slagroom met de suiker en de Klop-Fix volgens de aanwijzigingen stijf slaan en in een spuitzak overdoen.De sinaasappelmandjes met de vanille - vruchtencreme vullen.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha