Sneeuwster

Ingrediënten


Bereidingswijze

Na het bakken van de cake, de taart halveren. Insmeren met de stijfgeklopte slagroom. In de bovenkant van de taart maakt u zes inkepingen vanuit het midden naar de rand van de taart toe. Daar komt een laag slagroom op daar doet u de advocaat bij.Een springvorm dik met boter bestrijken en met gezeefde bloem bestuiven. Van de boter, de bloem, de maizena, het zout, de eieren, de suiker een deeg maken. Het deeg meteen overdoen in een springvorm. De vorm op een rooster midden in een vrij hete oven (190 graden) plaatsen. De taart laten rijzen en gaar en bruin laten worden. ( De taart is gaar wanneer ze veerkrachtig aanvoelt).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

3 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1867x

Jouw laatst bekeken recepten