Soezen gevuld met cranberry-rozijnen compote en ha

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat de rozijnen een uur in water wellen. Was de cranberry's. Snijd de geschilde appel in kleine blokjes. Hak de hazelnoten in stukjes.Breng een kwart liter water aan de kook. Doe de cranberry's met het kaneelstokje en de suiker in het water. Kook de cranberry's op een laag vuur gaar. Volg de kooktijd die op de verpakking staat. Voeg eventueel wat extra water toe. Doe de uitgelekte rozijnen en de appelstukjes bij de cranberry's en laat alles enkele minuten zachtjes meekoken. Laat afkoelen. Verwijder het kaneelstokje. Proef of de compote zoet genoeg is. Doe er eventueel nog wat extra suiker bij. Schep in elke soes wat compote en leg er wat stukjes hazelnoot op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha