sterrendessert

Ingrediënten

  • 3 velletjes fillobladerdeeg.
  • 2 el boter of margarine.
  • 1/2 el cacao.
  • 1 el poedersuiker.
  • 1/3 bak cappuccino bavaroise (mona).
  • 3/4 bak passie chocolademousse.(mona).
  • 1/3 bak chocoladeijs.(hertog).
  • bakpapier.
  • ijsbolletjeslepel.

Bereidingswijze

laat het fillo deeg 2 uur vantevoren ontdooien.oven voorverwarmen op 200 graden of gasstand 4. bakplaat bekleden met bakpapier. in steelpan boter laten smelten. elk velletje fillodeeg in 4 gelijke stukken snijden en uit elk stuk met een schaar of mes een ster knippen/snijden. fillodeegsterren op bakplaat leggen en deeg licht bestrijken met gesmolten boter. in de oven leggen en 2 a 3 minuten goudbruin bakken. laten afkoelen en in een goed afsluitbare trommel bewaren tot gebruik.in een schaaltje cacao en 1/2 el poedersuiker door elkaar roeren. met theezeefje de 8 sterren bestuiven met poedersuikercacaomengsel. met theezeefje rest van de sterren bestuiven met de overgebleven poedersuiker. op 4 borden met de ijslepel elk 1 bol cappuccinobavaroise scheppen en voorzichtig afdekken met een ster. dit doe je ook met een bol chocolademoussen en chocoladeijs. de overgebleven sterren verdelen over de borden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 738x

Jouw laatst bekeken recepten