Sukadekoek

Ingrediënten


Bereidingswijze

Roer de boter of margarine zacht. Voeg de bruine basterdsuiker toe en roer dit schuimig. Roer een voor een de eieren erdoor. Zeef het bakmeel met wat zout en de koekkruiden. Roer dit afwisselend met wat melk door het deeg. Het deeg moet vrij dik zijn. Roer tot slot de kleingesneden sukade erdoor.Doe het deeg in een beboterde cakevorm van 20 x10 cm. Bak de koek onder in een matig warme oven (160 graden Celsius en 325 graden Fahrenheit) in ongeveer 1 1/4 uur.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

De hoeveelheid melk moet 0,5 dl zijn !!
Heb gelukkig de 5 dl er niet in gedaan.
Anders had je sukade-pannenkoeken kunnen maken.
Slordig zo'n type-fout !!!

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 301x

Jouw laatst bekeken recepten