Syllabub met amandelkrullen

Ingrediënten

  • 2 citroenen
  • 50 g suiker
  • 1/2 l slagroom
  • 4 amandelkrullen of andere koekjes.

Bereidingswijze

Borstel de schil van de citroenen schoon. Rasp de schillen zeer fijn. Pers de citroenen uit en zeef het sap.Smelt de suiker in een pan. Voeg de geraspte citroenschil en het citroensap toe. Verwarm dit mengsel tot de vloeistof de dikte van siroop heeft. Laat de siroop afkoelen. Klop de koude slagroom stijf. Klop de siroop met heel kleine beetjes tegelijk door de slagroom. De slagroom mag niet gaan schiften. Verdeel deze syllabub over champagnecoupes of wijnglazen en dien meteen op. Serveer er amandelkrullen of een ander koekje bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 625x

Jouw laatst bekeken recepten