taart van peer en "platte kaas"

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 gr.Scheid het eiwit van de dooiers. Rasp de schil van de citroen.Schil de peren en snijd deze in blokjes. Klop de eidooiers met de suiker tot een schuimig mengsel, roer er de citroenrasp, de peren en de kwark door. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het eidooiermengsel. Schenk het mengsel in de ingevette schaal en bak de taart in 30-40 min lichtbruin. De taart is klaar als het mengsel helemaal gestold is. Laat de taart in de vorm afkoelen en serveer hem in stukken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 667x

Jouw laatst bekeken recepten