TIPSY PERZIKEN UIT KAAPSTAD

Ingrediënten

  • 8 halve perziken uit blik
  • 3 eetlepels sinaasappellikeur
  • 100 g gepelde walnoot.html" itemprop="name">walnoten
  • 2 eiwitten
  • 100 g basterdsuiker

Bereidingswijze

Laat de perziken uitlekken en leg ze op de bolle kant in een ingevette lage vuurvaste schotel. Schenk in elk holletje een beetje sinaasappellikeur. Strooi de grofgehakte noten om de vruchten. Klop de eiwitten stijf met de suiker, zodat u het wit in punten kunt laten staan. Verdeel het eiwit over de schotel en bak die in een hete oven goudbruin in 15 minuten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 755x

Jouw laatst bekeken recepten