Tiramisu taart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bereiding: Week de gelatine in ruim koud water tot ze zacht zijn. Klop de eierdooiers en de suiker tot een luchtige, schuimige massa (met de keukenmixer). Klop in een andere kom de slagroom bijna stijf. Verwarm de likeur. Haal de pan van het vuur en los de goed uitgeknepen gelatine op in de likeur en laat dit afkoelen. Voeg achtereenvolgens aan de eierdooiers-suikermassa de mascarpone, likeur en slagroom toe. Spatel dit alles goed door elkaar. Vet een springvorm (doorsnee 20 cm) licht in met margarine. Bekleed de bodem van de vorm met de helft van de cake. Giet hier de helft van de roommassa op. Bedek deze laag weer met cake en vul de vorm met de rest van de roommassa. Laat nu de taart opstijven in de koelkast. Strooi er tenslotte cacaopoeder over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha