Tiramisu van cantuccini en geschaafde amandelen.

Ingrediënten

  • 600g cantuccini(italiaanse amandelkoekjes)8eieren
  • gesplitst100g witte basterdsuiker2el poedersuiker500g mascarpone400g roomkaas2el zeer sterke koffie0.5dl amaretto1el cacaopoeder2el geschaafde amandelen
  • geroosterd.

Bereidingswijze

Klop de eidooiers met de basterdsuiker romig witKlop de eiwitten stijf met de poedersuiker.Klop de mascarpone los met de roomkaas en de koffie en meng met de eidooiers.Spatel de eiwitten erdoorBedek de bodem van een platte schaal met de helft van de cantuccini en besprenkel met de amaretto.Bedek dit met de helft van het mascarponemengsel.Leg hierop de andere helft van de cantuccini en besprenkel met de rest van de amaretto.Dek af met wat over is van het mascarponemengsel.Laat minstens 1uur in de koelkast opstijven.Bestrooi met cacaopoeder en de geschaafde amandelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 764x